top of page

HELLO
FURRY
FRIENDS!

Welkom op de pagina van

Raise Your Dog Training,

mijn naam is Jill van Tiggelen.

Ik ben hondentrainer en ik wil graag samen met u en uw hond aan de slag!

our_services

OUR
SERVICES

PUPPY / PUBER / BASIS CURSUS

Een les met uw pup of puber mogelijk

1 op 1, 1 op 2, kleine groepjes. Een les waarbij we werken aan een goede basis voor een fijn hondenleven. 

ONLINE HONDEN CURSUS
Een online hondencursus, gericht op beheersing, rust, communicatie, duidelijkheid. Niet op een vol veld staan. Te volgen vanuit waar je wil. Leren omgaan met prikkels op eigen tempo. 
ONLINE THEORIELES

Een theorieles waarin ik het over een aantal onderwerpen ga hebben zoals: zindelijkheid, bench, spel, socialisatie enzovoort. Ook specifiek voor Aussie's. Deze zit ook in de online cursus!

SPECIFIEK PROBLEEM

Loopt u tegen een specifiek probleem aan zoals trekken aan de lijn,

stuur mij dan even een berichtje via het contactformulier. 

E-BOOKS

Een GRATIS E-Book over overprikkeling, Hoe voorkomen of oplossen?

ONLINE CONSULT
Loopt u tegen een specifiek probleem aan of heeft de opvoeding of training wat vragen opgeroepen? Dit is het moment 1 op 1 vragen te stellen!

ABOUT
ME

Ten eerste leuk dat je op mijn pagina terecht bent gekomen, ik kan in ieder geval vast verklappen dat wij wat gemeen hebben. Wij houden beide van honden!

Hoe dit bij mij is ontstaan heb ik te danken aan mijn moeder. Vanaf kleins af aan groei ik al op tussen de hondjes! In 2005 (was ik 4 jaar oud) kocht zij haar eerste Australian Shepherd, Milah en vanaf toen volgden er meer Aussie's. Of beter gezegd Waussie's!

Vanaf 2010 heeft mijn moeder een kennel en fokt zij Australian Shepherds, vanuit daar zag ik dat mensen toch tegen wat dingetjes aanliepen bij de opvoeding. Omdat ik dagelijks vaak moeilijkheden bij mensen voorbij zie komen ben ik gedreven jou en jouw trouwe viervoeter samen op weg te helpen zodat jullie samen 1 team kunnen worden. Dit maakt dat ik ook gespecialiseerd ben in de Australian Shepherd. Maar zeker alle rassen zijn meer dan welkom en ben ik net zo gek op! Iedereen is welkom op mijn hondenschool gevestigd in Overloon / Westerbeek.

Ongeacht welke leeftijd jouw hond heeft wil ik als hondentrainer jullie verder op weg helpen. Ik wil een oplossing bieden voor jouw probleem. Ik wil graag handvatten geven die van toepassing zijn op de opvoeding en training en niet alleen maar trucjes aanleren. Deze oefeningen gaan je helpen bij een rustige, relaxte hond in allerlei situaties. En gaan je helpen goed te kunnen communiceren met je hond. 

In 2020 heb ik mijn diploma Dier en Ondernemen en Specialisatie Paardenhouderij behaald.

En in 2021 heb ik mijn opleiding Kynologisch Instructeur afgerond. Ik wil mij nog verder gaan ontwikkelen tot onder andere gedragstherapeut.
 

contact

KEEP

IN TOUCH

Hondsbergweg 1

5825HP

Overloon

LET OP, Op dit moment is bellen even niet mogelijk ivm buitenland. Dus appen of mailen!

Tel:  +316 42019579

Email: training@raiseyourdog.nl

OUR ADDRESS
SOCIAL MEDIA PAGES
CONTACT US
about

Celine & Kylo

Als je echt 1 op 1 cursus wil met je hond en een passende cursus wil die past bij wat jou hond nodig heeft dan zou ik iedereen zeggen ga de cursus bij Jill volgen!!. Ze geeft je hulp bij de dingen die je nodig hebt om samen met je hond op de juiste manier en het juiste tempo de dingen te leren/oefenen die je belangrijk vind. Mijn hond kan niet zo goed tegen alle prikkels en heeft wat aandacht nodig en wat tijd ik ben heel blij met de lessen die we tot nu toe hebben gevolgd en hoe de vooruitgang gaat. Jill leert mij de signalen van mijn hond beter te lezen en daar ook op te reageren en te handelen. Daardoor leer ik ook beter aan te voelen wat goed is voor mijn hond en word het wandelen nog leuker. Met al haar liefde en kennis voor honden is zei echt een aanrader.

Margriet & Yuna

Wij zijn bij Jill terecht gekomen via haar moeder Rianne van Heavenly Stars waar wij onze pup Yuna vandaan hebben. Moeder en dochter met een grote liefde voor de Aussie!
Samen met onze Yuna een lieve enthousiaste eigenwijze aussie pup op puppytraining bij Jill want wij hadden toch wel wat begeleiding nodig met onze eigenwijze ‘w’aussie!
Jill leert ons met met veel enthousiasme en kundigheid over de wereld van de Australian Sepherd.
- Hoe we Yuna goed kunnen opvoeden/ begeleiden
- Duidelijkheid,
consequent en rust
- Lopen met een losse lijn, niet trekken
- Samen met Yuna leren om relaxt te zijn in allerlei
situaties
- Kijken naar je pup, haar leren lezen en daarop
reageren, samen maatjes worden!
Kortom we groeien en leren elke dag!
Jill wij vinden jou een fijne trainster! Yuna is dol op jou en wij krijgen goed en persoonlijk advies en tips!
Ga zo door Jill en veel succes met Raise Your Dog!

Frans, Els & Noia

Toen onze Aussie Noia bij ons kwam wonen liepen we tegen een aantal opvoedkundige vragen aan waar we hulp bij nodig hadden.
De plaatselijke puppy training bood ons onvoldoende handgrepen.
Hiervoor hebben we Jill ingeschakeld, die ons fantastisch geholpen heeft met haar kundigheid en enthousiasme. Ze leerde ons oa. om de signalen van de hond te interpreteren en zo konden we goed afstemmen op onze wensen en de behoeftes van de hond. We genieten nu elke dag samen met Noia van de investering van Jill.
bottom of page